Ülevaade

Rukkirestoranis pakume „Sangaste“ rukkist, kohalikust ja Lõuna-Eesti toorainest valmistatud roogasid suupistetest magustoitudeni.

Mitmetes toitudes kasutame Sangaste Rukkiküla tootjate saadusi – näiteks Kurevere küüslaugutooteid ja Sangaste mett. Rukkirestorani missiooniks on näidata külalistele, kuivõrd mitmekülgne on Eesti rahvusvili rukis. Selleks toome teieni nii traditsioonilisi kui ka täiesti uudseid rukkimaitseid. Otse loomulikult kasutame kõikides rukkiroogades vaid eestimaist „Sangaste“ rukist, mis on jahvatatud Võrumaal Loona talu veskis.  Rukkirestorani menüüga võid tutvuda siin.

Rukkirestoran on hinnatud paik nii Sangaste kui kaugema kandi rahva seas sünnipäevade ja teiste perekondlike ja pidulike sündmuste tähistamiseks. Rukkirestorani peolauadadest võid lugeda siin

Rukkirestorani on oodatud ka turismigrupid, kellele pakume Rukkipause ja erinevaid grupimenüüsid

Rukkirestoran mahutab 50 inimest ja on avatud iga päev 11-20.